Man Trying App

Noi suntem DOTTO TV - Dedicați informației corecte!

Cunoașterea adevărului înseamnă demnitate, înseamnă putere. La DottoTV credem în adevăr așa cum este el. Credem în știrile care-l prezintă fără să-l deformeze, și fără să-l exagereze.                                                                                  

Misiunea Dotto TV

Dotto TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DottoTV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor. Cei implicați în evenimente vor găsi la noi locul în care își pot spune liber opiniile, astfel încât dumneavoastră să puteți trage concluziile, pentru că adevărul nu are culoare politică. Suntem pregătiți să vă ținem la curent cu ceea ce se întâmplă în sănătate, economie, justiție, educație, politică și sport. Vă propunem informații imparțiale și relevante.

Suntem dedicați informației corecte! 

Working From Home

Urmăriți DOTTO TV 

DOTTO TV este disponibil pe o mare varietate de platforme - ceea ce face mai ușor să țineți pasul cu ultimele știri și analize oriunde vă aflați.

Contactați-ne

Ne-am bucura să primim vești de la tine

redacție@dottotv.ro

0241 480084

  • White Facebook Icon

Contactează-ne pe Facebook

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV