Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, continuă să facă pași greșiți și la Națională

Căpitanul Manchester United, Harry Maguire, continuă să facă pași greșiți după cartonașul roșu de pe Wembley în înfrângerea Angliei cu Danemarca 1-0. Iată iverdictul expertului Gary Neville, expertul Sky Sports, și verdictul managerului din Anglia, Gareth Southgate.


Luptele lui Harry Maguire pe teren și în afara acestuia continuă, fiind expulzat în înfrângerea Ligii Națiunilor din Anglia împotriva Danemarcei la #Wembley.


Două aabteri de cartonaș galben în prima repriză, ambele pentru loviturile aplicate adversarilor, vor ridica întrebări suplimentare despre căpitanul lui Manchester United.


Această ultimă eroare pe teren, după un început slab al sezonului din Premier League cu United, care a inclus o înfrângere cu 6-1 pe teren propriu împotriva lui Tottenham, va adăuga la speculații problemele din afara terenului care îi afectează forma.


„Urmărind jocul Tottenham versus Manchester United în urmă cu 10 zile, când, evident, Harry Maguire s-a simțit prost, te gândeai că are nevoie de meciul internațional doar pentru a scăpa, de un mediu diferit. Dar nu i-a servit bine.


În timp ce jocul combinat al Angliei pe dreapta a fost pozitiv, puține progrese au fost pe flancul său stâng.

Cred că ceea ce trece neobservat atunci când vorbim despre Mason Mount și Reece James pe această parte este că, de fapt, Kyle Walker care intervine le oferă acel serviciu intrând în ele cu o calitate reală”, a explicat Neville.


#Anglia #Danemarca #HarryMaguire #ManchesterUnited

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV