Celtic vs Rangers: Stiliyan Petrov spune că Steven Gerrard are mentalitatea câștigătoare

Stiliyan Petrov spune că Steven #Gerrard insuflă echipei o mentalitate câștigătoare la #Rangers și aceasta ar fi cheia pentru a împiedica Celtic să câștige un al 10-lea titlu consecutiv.


Petrov a fost un veteran al mai multor jocuri Old Firm în timpul celor șapte ani de ședere la Parkhead între 1999 și 2006 și înțelege că este un meci de care niciuna dintre părți nu își poate permite vreodată să piardă.


În timp ce nimic nu va fi decis în acest weekend, Petrov știe importanța jocurilor între părți și modul în care Gerrard va fi dornic să reproducă succesul pe care l-a avut ca jucător al lui #Liverpool și în postura de manager al lui Rangers.


"Pentru a provoca un titlu, ai nevoie de jucători cu o mentalitate câștigătoare și Steven Gerrard are asta în legătură cu el - arată că este un câștigător", a spus Petrov.


"A fost câștigător ca jucător și este câștigător ca antrenor. La Rangers, el trebuie să câștige, pentru că dacă nu câștigi, ești judecat într-un mod diferit.


„Nu ai voie să pierzi jocurile Old Firm. Dacă pierzi, trebuie să aștepți data viitoare când le joci și în acea perioadă, ești în iad, scrie skysports.com


#DottoTV #Liverpool #StevenGerrard #StiliyanPetrov #Rangers

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV