• Natalia Vrânceanu

iPhone 12 a fost lansat oficial! Sunt patru modele și toate au 5G și cel mai rapid procesor.

iPhone 12 a fost lansat oficial. Sunt patru modele, nu ajung în același timp pe piață, dar toate au 5G și cel mai rapid procesor. Și de aici înainte încep diferențele. În 2020, Apple mizează pe 5G. Dat fiind că telefoanele sunt folosite, în medie, cam trei ani de către utilizatori, necesitatea 5G e evidentă. Poate că acum rețelele nu sunt prea dezvoltate, dar în 2023 discutăm de cu totul altceva. Altfel, vestea mai bună e că a renunțat, în sfârșit, la ecranele LCD. De acum toate au OLED. Dintre toate, 12 Pro Max se remarcă și prin câteva capabilități mai însemnate pentru camera foto.

sursa foto: apple.com


Pe data de 13 octombrie cei de la Apple au anunțat oficial flagship-urile anului 2020, un cvartet în care #iPhone 12 Pro Max se remarcă prin diagonala generoasă de 6.7 inch și cea mai mare baterie dintre toate modelele din serie. Acest #telefon are ceva în plus la nivel foto față de varianta Pro de 6.1 inch și din articolul de față veți afla sumele la care se vinde pe plan local, care este stadiul disponibilității sale și alte detalii bine de știut înainte de o potențială achiziție.
iPhone 12 Pro Max este cel mai mare telefon din seria iPhone 12, fiind un terminal ideal pentru consum media fie că vorbim despre gaming, streaming video sau captură foto/video. Are suport #5G, păstrează bretonul din zona superioară asociat soluției de autentificare Face ID și vine în configurații cu 128, 256 sau 512 GB stocare flash.


Utilizatorii vor primi o cameră foto triplă în spate dar și un senzor ToF 3D LiDar pentru aplicații ce țin de realitatea augumentată. Senzorul principal de 1/1.7 inch este cu 47% mai mare decât cel de pe iPhone 12 Pro. Are pixeli de 1.7 microni și o stabilizare de generație nouă care folosește mișcarea senzorului și nu a lentilei pentru a contracara mișcarea. iPhone 12 Pro Max are și difuzoare stereo, Wi-Fi 6, NFC, portul proprietar Lightning la bază și dispune de încărcare wireless Qi la 15W, dar și de încărcare magnetică MagSafe la 15W. Ecranul oferit aici este un Super Retina XDR OLED de 6.7 inch cu rezoluție de 2778 x 1284 pixeli, Wide Color Gamut, True-Tone și Dolby Vision.


Îl găsiți pe argintiu, gri, albastru sau auriu. Prețurile pornesc de la 5.899 de lei pentru varianta cu 128 de giga.


#dottotv #stiri #constanta #tehnologie

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV