• Natalia Vrânceanu

Kitesurfing, plăcere și pasiune! Sportul nautic, senzație pe litoralul românesc.

Sporturile nautice devin din ce în ce mai populare și în România. Pasionații de kitesurfing s-au bucurat astăzi de libertate deplină, în largul mării. Vântul a bătut cu putere pe litoral, iar pentru ei a fost mană cerească. Antrenorii de kite spun că oricine poate practica acest sport. Pentru a reuși o alunecare spectaculoasă este nevoie, în primul rând, de dorință și pasiune.Kitesurfingul s-a dezvoltat puternic în anii 90 și a fost inițiat de windsurferii care își doreau o mai mare libertate de mișcare, mai multă viteză, dar și posibilitatea de a aluneca pe apă și de a zbura, în același timp.

Kitesurfingul se poate practica aproape în orice locație cu apă, singurul factor cu adevărat important fiind viteza vântului. Atunci când #kitesurfingul devine o adevărată pasiune, nu îți rămâne decât să intri în compania celor mai incredibili oameni, să călătorești în cele mai exotice locații și să duci unul dintre cele mai sănătoase stiluri de viață.

Cei care vor să practice acest #sport, trebuie să știe că au nevoie de cel puțin 6 ore de curs și un echipament performant. Acest sport de apă este pentru toți: de la copii până la adulți. Pentru juniori, vârsta nu este relevantă, dar este obligatoriu ca cei mici să cântărească minimum de 45kg.

Practicând acest sport, puteți învăța o mulțime de trick-uri, de la sărituri înalte la trucuri de freestyle sau plimbări pe apă de-a lungul coastei, atunci când condițiile permit acest lucru.


#dottotv #stiri #constanta #mkitesurfing


Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV