LeBron James a câștigat cel de-al patrulea său premiu MVP în Finala NBA cu trei echipe diferite

LeBron James a devenit duminică primul jucător care a câștigat onoruri MVP în Finala #NBA cu trei echipe diferite, iar pentru antrenorul LA #Lakers, Frank Vogel, nativ din Ohio și-a consolidat statutul de cel mai bun jucător din „universul baschetului a văzut vreodată”.


Sursa: LeBron James facebook


Al patrulea campionat NBA al lui James, care a venit după ce i-a condus pe Lakers la o victorie cu 106-93 împotriva Miami Heat în Game Six, l-a văzut și el luând acasă al patrulea premiu MVP din Finale.


James, în vârstă de 35 de ani, care a câștigat, de asemenea, premiul în timpul a două campionate cu #Miami și unul cu Cleveland, a înregistrat în medie 29,8 puncte pe meci la 59% din tragerile în finală, în timp ce a condus un efort defensiv care a încătușat infracțiunea Heat în Game Six. .

În timp ce mulți consideră că Jordan este cel mai bun jucător al sportului din toate timpurile, Vogel l-a pus pe James deasupra lui.


"Este cel mai mare jucător pe care l-a văzut vreodată universul baschetului", a spus Vogel reporterilor.


„Și dacă crezi că știi, nu știi, bine, până când nu ești în jurul lui în fiecare zi, îl antrenezi, îi vezi mintea, îi vezi ajustările, vezi felul în care conduce grupul.'


Coechipierul echipei Lakers, Kyle Kuzma, a declarat că James este o forță pe teren și în afara acestuia.

"Este unul dintre cei mai mari lideri în sport, nu doar #NBA", a spus Kuzma.


„El întrunește întotdeauna trupele, vorbește în discuții de grup și se asigură că toată lumea este bine. Ține pe toată lumea la un standard ridicat. Îi face pe toți responsabili. Tot ce vrei într-un lider.


James a spus că readucerea trofeului Larry O'Brien înapoi la Los Angeles pentru prima dată din 2010 a fost singurul său punct central când s-a alăturat în vara anului 2018, după ce franciza a căzut în vremuri grele.


„Înseamnă mult să reprezinți această franciză”, a spus James.


#Dottotv #NBA #LeBronJames #LALakers

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV