Meciul anual „all-star game” din NFL post-sezon, Pro Bowl 2021, se amână

Liga anunțată miercuri că pandemia de COVID-19 a provocat anularea meciului, care era programat să se joace în Las Vegas pe stadionul Allegiant pe 31 ianuarie.


NFL și NFLPA colaborează cu alți parteneri pentru a crea activități virtuale care să înlocuiască jocul.


Fanii vor putea în continuare să voteze pentru jucătorii din lista Pro Bowl începând cu 17 noiembrie, iar listele complete vor fi dezvăluite în decembrie.


Fostul antrenor al NFL, Rob Ryan, spune că Dallas Cowboys se va lupta să-l înlocuiască pe fundașul lor și pe liderul Dak Prescott, după accidentarea devastatoare suferită duminică, care îl va ține în afara sezonului.


Prescott, vizibil emoționat, a fost eliminat de pe teren în timpul celui de-al treilea trimestru al victoriei 37-34 a Cowboys asupra New York Giants după o fractură îngrozitoare și o luxație la glezna dreaptă.


Prescott a jucat strălucit în primele patru jocuri și jumătate ale sezonului, aruncând pentru 1.856 de metri și nouă touchdown-uri (și marcând trei pe sol), ajutând la menținerea echipei competitive, în ciuda unei apărări scurse.


Atlanta Falcons ar trebui să ia în considerare plasarea receptorului All-Pro, Julio Jones, pe blocul comercial, a declarat fostul fundaș NFL Chris Simms la Pro Football Talk.


„Înțeleg”, a spus Simms despre mutarea Atlantei de a-l concedia pe antrenorul principal Dan Quinn și directorul general Thomas Dimitroff. „Trebuie să cred că [Quinn] a pierdut puțin urechea echipei, iar echipa era prea grea, scrie sportnews.com


#NFL #Atlanta #AllStarsGame

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV