• Natalia Vrânceanu

"Meciul bucuriei", între staff-ul clubului FC Farul și copiii amendați

Cei opt copii care au fost duși cu duba la poliție, după ce au bătut mingea în curtea unei școli din Constanța, în afara programului de curs, au jucat fotbal într-un mod organizat. Oficialii de FC Farul Constanta au organizat un meci de fotbal între tinerii pasionați de sportul rege și vedetele echipei constănțene.sursa foto: liga2.prosport.ro


Cazul copiilor luați cu duba de către poliție pentru că se jucau în curtea unei școli din Constanța a stârnit revoltă în rândul mai multor oameni. Printre aceștia, iubitorii de sport, care susțin că educația trebuie făcută prin #sport și din dorința de a-i încuraja pe copii în acest sens, echipa emblematică a Constanței, FC Farul a organizat un meci special pentru ei.

Părinții copiilor în cauză se arată și ei foarte încântați de inițiativa celor de FC Farul Constanța și îi susțin în continuare în practicarea sportulului de orice fel.


Din dorința de a promova fotbalul printre copiii și adolescenții constănțeni, staff-ul echipei a bifat un moment special, "meciul bucuriei", așa cum l-au denumit.

Acțiunile de promovare a sportului și de a atrage copiii Constanței către #fotbal și către clubul Farul, al cărui Centru de Copii și Juniori are peste 400 de sportivi legitimați, vor continua și pe viitor, ne anunță oficialii.


Imediat după apariția în presă a incidentului în care au fost implicați cei 8 copii a reacționat și Ciprian Marica pe pagina lui de Facebook.

Puștii s-au bucurat de fotbal îmbrăcați în echipamentul echipei Farul și jucând împotriva foștilor fotbaliști. Nu a contat scorul, ci doar bucuria de a juca fotbal.

Jucătorii de la FC Farul Constanța vor disputa astăzi, de la ora 15:00, meciul cu Unirea Slobozia pe stadionul 1 Mai din localitate, iar în cadrul Cupei României vor juca, tot în deplasare, cu Axiopolis Cernavodă pe 21 octombrie.


#dottotv #stiri #constanta

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV