• Natalia Vrânceanu

OnePlus 8T a fost lansat! Telefonul vine cu ecran mai bun și încărcare la 65W, la preț mai mic.

OnePlus a anunțat în sfârșit noul model OnePlus 8T, noul său „flagship” pentru sfârșitul anului 2020. Acesta nu este un urmaș al modelului Pro, îmbunătățind mai degrabă formula modelului OnePlus 8 standard din primăvară. Acesta beneficiază de hardware mai puternic, încărcare mai rapidă, câteva componente noi, cât și un ecran semnificativ îmbunătățit. Prețul însă, este acum mult mai accesibil față de generația anterioară, deși este clar un dispozitiv superior.


sursa: engadgenet.com


OnePlus 8T vine echipat cu un chipset Snapdragon 865, nu cu modelul Plus. OnePlus a implementat pe acest model 12 senzori de monitorizare a căldurii, pentru a se asigura că telefonul funcționează bine în fiecare moment. Probabil că acești senzori sunt însă necesari în special pentru a alimenta acumulatorul de 4.500 mAh în doar 39 de minute de la 0 la 100%. De altfel, #OnePlus spune că folosește un cip criptat atât în adaptorul de priză, cât și în cablul de încărcare pentru a asigura că totul funcționează bine și că nu sunt folosite cabluri neadecvate.Adaptorul de priză este însă pentru prima dată unul cu mufă USB-C. Configurația hardware este completată de 8 sau 12 GB memorie RAM și 128 sau 256 GB stocare internă. Totul este răcit cu un sistem pe bază de cameră de vapori, pentru a asigura o temperatură scăzută în utilizare.


Ecranul a primit un upgrade semnificativ. Acesta este în continuare bazat pe un panel Super AMOLED de 6,55” cu rezoluție Full HD+, dar beneficiază de refresh rate la 120 Hz de această dată.


În cele din urmă, avem camera foto, care este de asemenea îmbunătățită, dar nu cu mult. Design-ul este diferit față de generațiile anterioare, fiind mai degrabă similar cu ceea ce vedem pe Samsung sau Huawei, cu un dreptunghi negru cu colțuri rotunjite.


Aici găsim un senzor principal Sony de 48 megapixeli stabilizat optic, o cameră ultra-wide de 16 megapixeli, o cameră macră și o cameră alb-negru. Zoom-ul 2x se face pe camera principală prin crop. Pe video însă, OnePlus oferă acum funcția portret, pentru separarea subiectului de fundal, iar modul nocturn a primit îmbunătățiri pentru îmbunătățirea culorilor și detaliilor. De asemenea, modul de filmare Super Stable va oferi acum stabilizare mai bună în filmare. Telefonul este deja disponibil pentru pre-comandă pe site-ul companiei și la partenerii săi. Prețul pentru Europa este de 620 euro pentru varianta de bază cu 8 GB RAM și 128 GB stocare și 720 euro pentru 12 GB RAM și 256 GB stocare. Livrările încep de pe 20 octombrie. În cutie vor fi incluse o husă de protecție și o folie aplicată deja pe ecran.


#dottotv #stiri #tehnologie

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV