• Natalia Vrânceanu

Ridicarea unui bloc cu opt etaje în Faleză Nord stârnește controverse!

O nouă construcţie se prefigurează pe malul mării, în cartierul Faleză Nord, chiar în apropiere de plajă. Locuitorii din zonă sunt nemulțumiți și se tem că vor rămâne fără nicio bucăţică de faleză și că nu vor mai avea parte de aceeași vedere la mare.


Locuitorii zonei devin tot mai îngrijorați, ba chiar unul din localnici susține că, acestă faleză trebuie să rămână spațiu public, pentru toți cei care locuiesc aici, dar și pentru turiști. Locuitorii din apropiere sunt necăjiţi că le-a fost distrusă faleza, le-a fost blocat drumul către plajă şi acum vor avea un #şantier chiar în faţa ferestrelor. Nu vor mai vedea marea şi valurile înspumate ci îi vor putea „admira” pe vecini, în casele lor.

Potrivit documentației, terenul pe care se propune amplasarea construcției, va avea subsol și demisol destinat spațiilor tehnice și parcări pentru autoturisme, la parter vor fi spații comerciale și parcări pentru clienți, etajele 1 până la 7 vor fi destinate pentru amenajarea unor aparatamente, iar la etajul al optulea, va fi un restaurant-club cu terasă si o frumoasă vedere la mare. Accesul pietonal și cel auto se vor realiza din carosabilul existent, care se va amenaja și lărgi corespunzător. Deşi unii dintre cei care locuiesc în blocul de alături se declară resemnaţi şi cred că nu mai sunt şanse ca faleza să fie reamenajată şi să renunţe la #construcţii, alţii cred că ar putea primi sprijin de la autorităţi. #dottotv #stiri #constanta #constructii
Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV