Ronald Koeman se confruntă cu cel mai mare test pentru a revitaliza cariera lui Ousmane Dembele

Există câțiva subeficienți în lista celor 10 cele mai scumpe semnături din toate timpurile, dar nimeni nu este în fruntea lui Ousmane #Dembele pentru eșecul în furnizarea raportului calitate-preț.

Sursa: dailymail


Diario Sport a calculat recent că a șasea cea mai mare semnare din toate timpurile a jucat doar 25% din minutele posibile de la sosirea sa în vara anului 2017.


Eșecul #Barcelonei de a-l transfera la Manchester United înainte de data limită înseamnă că Ronald #Koeman trebuie acum să pună cumva frâna în cariera lui Dembele, care se îndreaptă în prezent spre marginea unei stânci.


O parte din rezumatul lui Koeman, dincolo de a face din Barcelona o forță din nou în Europa, de a construi o nouă echipă în jurul lui Lionel Messi și de a salva pielea actualului forum (ar putea fi prea târziu pentru asta), a salvat întotdeauna cei mai scumpi jucători din istoria Barcelonei.


El a făcut un început bun în ceea ce privește revitalizarea lui Philippe Coutinho și există speranța că poate face același lucru cu Antoine Griezmann. Cel mai mare test va fi Dembele.


Leziunile au jucat un rol important în acea statistică blestemată a lui Dembele, dar chiar și atunci când este în formă și disponibilă, procentul său de minute jucate crește doar la 53%. În total a jucat în doar 75 de jocuri.


De aceea, clubul a încercat atât de mult să-l scoată din echipă înainte de data limită. Au fost susținuți de interesul lui Manchester United, dar sugestiile că United ar putea dori să plătească până la 54 de milioane de lire sterline (60 de milioane de euro) pentru el au fost întotdeauna fanteziste. Ei au considerat o opțiune de împrumut fără niciun angajament de cumpărare - similar cu acordul pe care #Bayern München îl avea pentru #Coutinho, scrie dailymail.


#dottotv #ousmanedembele #barcelona #manchesterunited

Dotto_hd_v1.png
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

Publicitate

Abonează-te la newsletter!

©2020 by DOTTO TV